logo FDJ Advocaten
Hellingweg 9 B | 2583 DZ Den Haag | T. 070 358 89 90 | E. info@fdj.nl

Martijn Fleers

Martijn Fleers

Martijn Fleers is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen. Daarbij kan gedacht worden aan bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen, milieuzaken, planschade en handhavingsprocedures (bestuursdwang en last onder dwangsom).

Martijn treedt op voor private partijen, waaronder projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, horeca ondernemingen, grondeigenaren en particulieren, maar ook voor cliënten met maatschappelijke belangen, waaronder organisaties in de gezondheidszorg en gemeenten.

Bij zaken met vastgoedaspecten, zoals huur/verhuur van bedrijfs- en kantoorruimte en koop/verkoop van onroerend goed, werkt Martijn nauw samen met Tom van Dijk en Eelco de Jongh.

 

Martijn is sinds 2000 advocaat. Daarnaast is hij lid van de adviescommissie bezwaarschriften van de gemeente Delft. Tussen 1997 en 2000 is hij werkzaam geweest als parlementair medewerker in de Tweede Kamer en het Europees Parlement. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij de Verenigde Naties in New York.

Mail mij

Martijn FleersView Martijn Fleers's LinkedIn profile

is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Tom van Dijk View Tom van Dijk's LinkedIn profile

is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Eelco de JonghView Eelco de Jongh's LinkedIn profile

is ruim 18 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Charlotte van SadelhoffView Charlotte van Sadelhoff's LinkedIn profile

is sinds 2015 werkzaam bij FDJ Advocaten. Zij volgt de beroepsopleiding advocatuur en is gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht en het civiele vastgoedrecht.

Marnix Jumelet View Marnix Jumelet's LinkedIn profile

heeft eerder ruim tien jaar gewerkt op een notariskantoor. Daarnaast heeft hij een eigen juridisch adviesbureau gehad. Marnix is gespecialiseerd in het civiele vastgoed en het ruimtelijk bestuursrecht.

Kirsten Luijckx View Kirsten Luijckx's LinkedIn profile

studeert Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt de advocaten op het gebied van het civiel vastgoedrecht en het ruimtelijk bestuursrecht

Copyright © 2018 FDJ Advocaten

Disclaimer