logo FDJ Advocaten
Hellingweg 9 B | 2583 DZ Den Haag | T. 070 358 89 90 | E. info@fdj.nl

Eelco de Jongh

Eelco de Jongh

Eelco de Jongh is ruim 18 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Zijn kracht ligt in het aandragen van praktische oplossingen, ook voor complexe juridische geschillen. Hij werkt daarbij altijd vanuit een zorgvuldige afweging tussen inspanning, kosten en resultaat.

Eelco werkt onder andere voor vastgoedondernemers en een groot aantal MKB-ers, maar ook VvE's en particulieren. Voor hen voert hij regelmatige juridische procedures, bijvoorbeeld over wanprestatie en onrechtmatige daad, ontbinding van (koop)overeenkomsten, aansprakelijkheid en geschillen op het gebied van huur (huurachterstand, overlast, huurprijswijziging). Eelco is sterk in het procesrecht. Hij weet veel over beslagrecht.

Naast dat hij een breed inschattingsvermogen en een scherp inzicht heeft, is hij zeer persoonsgericht en betrokken.

Eelco heeft de postdoctorale specialistenopleiding Vastgoedrecht afgerond (Grotius, 2007).

Mail mij

Martijn FleersView Martijn Fleers's LinkedIn profile

is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Tom van Dijk View Tom van Dijk's LinkedIn profile

is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Eelco de JonghView Eelco de Jongh's LinkedIn profile

is ruim 18 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Charlotte van SadelhoffView Charlotte van Sadelhoff's LinkedIn profile

is sinds 2015 werkzaam bij FDJ Advocaten. Zij volgt de beroepsopleiding advocatuur en is gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht en het civiele vastgoedrecht.

Marnix Jumelet View Marnix Jumelet's LinkedIn profile

heeft eerder ruim tien jaar gewerkt op een notariskantoor. Daarnaast heeft hij een eigen juridisch adviesbureau gehad. Marnix is gespecialiseerd in het civiele vastgoed en het ruimtelijk bestuursrecht.

Kirsten Luijckx View Kirsten Luijckx's LinkedIn profile

studeert Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt de advocaten op het gebied van het civiel vastgoedrecht en het ruimtelijk bestuursrecht

Copyright © 2018 FDJ Advocaten

Disclaimer