Onze mensen

Martijn Fleers

Advocaat, partner – is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Tom van Dijk

Advocaat, partner – is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Eelco de Jongh

Advocaat, partner – is ruim 20 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Margot de Buck

Advocaat – Margot de Buck is een ervaren advocaat gespecialiseerd in het bestuurs(proces)recht en het omgevingsrecht. Daarbij is zij gespecialiseerd in zaken die zich afspelen op het grensvlak van publiek- en privaatrecht.

Marnix Jumelet

Advocaat – heeft eerder ruim 10 jaar op een notariskantoor (vastgoed) gewerkt. Hij is gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht en contractenrecht. Marnix heeft met succes de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht afgerond.

Kees Janssen

Juridisch medewerker – Kees is sinds 2018 werkzaam bij FDJ Advocaten. Hij heeft zijn masterdiploma Civiel recht met het accent vastgoedrecht behaald aan de Universiteit Leiden. Hij werkt hoofdzakelijk op het gebied van het civiele vastgoed- en procesrecht en het ruimtelijk bestuursrecht.

Jan Beelen

Juridisch medewerker – Jan is sinds 2019 werkzaam bij FDJ Advocaten. In 2019 rondde Jan de master Civiel recht met bovengemiddelde resultaten af aan de Universiteit Leiden. Jan heeft als onderdeel van zijn studie rechtsgeleerdheid gestudeerd aan universiteiten van Lyon, Granada en Glasgow. Naast zijn studie is hij politiek actief geweest als gemeenteraadslid in Zandvoort.