logo FDJ Advocaten
Hellingweg 9 B | 2583 DZ Den Haag | T. 070 358 89 90 | E. info@fdj.nl

Kantoor

De cliënt en het resultaat staan bij ons centraal. De specialisten van FDJ Advocaten hebben dan ook heel bewust gekozen voor een kleiner nichekantoor. Zo kunnen wij u hoogwaardige juridische dienstverlening bieden tegen aantrekkelijke tarieven, of het nu gaat om onderhandelen, adviseren, bemiddelen of procederen.


Wij volgen de actuele ontwikkelingen binnen het civiel vastgoed- en procesrecht en het ruimtelijk bestuursrecht op de voet.  Hierdoor is onze kennis altijd up-to-date. Voor vragen die andere dan onze (specialistische) kennis vergen, maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk van advocaten. Op deze manier wordt u optimaal bediend.

Naast het verlenen van juridische diensten verzorgen wij ook cursussen, afgestemd op uw wensen en de actualiteiten. Heeft u een vraag, wilt u informatie ontvangen of wenst u een offerte op maat?  U kunt ons hier bereiken.

Martijn FleersView Martijn Fleers's LinkedIn profile

is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Tom van Dijk View Tom van Dijk's LinkedIn profile

is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Eelco de JonghView Eelco de Jongh's LinkedIn profile

is ruim 18 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Charlotte van SadelhoffView Charlotte van Sadelhoff's LinkedIn profile

is sinds 2015 werkzaam bij FDJ Advocaten. Zij volgt de beroepsopleiding advocatuur en is gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht en het civiele vastgoedrecht.

Marnix Jumelet View Marnix Jumelet's LinkedIn profile

heeft eerder ruim tien jaar gewerkt op een notariskantoor. Daarnaast heeft hij een eigen juridisch adviesbureau gehad. Marnix is gespecialiseerd in het civiele vastgoed en het ruimtelijk bestuursrecht.

Kirsten Luijckx View Kirsten Luijckx's LinkedIn profile

studeert Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt de advocaten op het gebied van het civiel vastgoedrecht en het ruimtelijk bestuursrecht

Copyright © 2018 FDJ Advocaten

Disclaimer