logo FDJ Advocaten
Verlengde Tolweg 2 | 2517 JV Den Haag | T. 070 358 89 90 | E. info@fdj.nl

Tom van Dijk

Tom van Dijk

Tom van Dijk is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Tom is een expert op het gebied van huurrecht (VHA opleiding, 2007) en doceert regelmatig op dit vlak. Voor de Orde van Advocaten ontwikkelde hij het keuzevak Koop. Hij is auteur van het boek ‘Elektronische aanbesteding’.

 

Tot zijn cliënten behoren overheden, organisaties in de gezondheidszorg, particuliere vastgoedinvesteerders, makelaars en particulieren. Tom is sinds 2001 advocaat en werkte ruim 11 jaar bij het kantoor van de Landsadvocaat. Hij is gedreven en resultaatgericht, waarbij kwaliteit en oplossingsgerichtheid voorop staan.

Mail mij

Martijn FleersView Martijn Fleers's LinkedIn profile

is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Tom van Dijk View Tom van Dijk's LinkedIn profile

is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Eelco de JonghView Eelco de Jongh's LinkedIn profile

is ruim 18 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Charlotte van SadelhoffView Charlotte van Sadelhoff's LinkedIn profile

is sinds 2015 werkzaam bij FDJ Advocaten. Zij volgt de beroepsopleiding advocatuur en is gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht en het civiele vastgoedrecht.

Marnix Jumelet View Marnix Jumelet's LinkedIn profile

heeft eerder ruim tien jaar gewerkt op een notariskantoor. Daarnaast heeft hij een eigen juridisch adviesbureau gehad. Marnix is gespecialiseerd in het civiele vastgoed en het ruimtelijk bestuursrecht.

Kirsten Luijckx View Kirsten Luijckx's LinkedIn profile

studeert Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt de advocaten op het gebied van het civiel vastgoedrecht en het ruimtelijk bestuursrecht

Copyright © 2016 FDJ Advocaten

Disclaimer